Activiteiten

Op onze camping hoeft u zich niet te vervelen. Voor jong en oud zijn er leuke activiteiten te doen:

Diverse evenementen

Organisatie van diverse evenementen, zoals volleybal, lichtjesavond, bingo en makrelen roken. Lichtjesavond vindt op zaterdag 1 augustus 2020 plaats en het thema is: “Frankrijk. ( lichtjesavond gaat helaas niet door ivm de Corona )

Makrelen roken

Voor de echte vis liefhebbers organiseren wij ook makrelen roken.

Kaasmarkt 

Gedurende het seizoen wat vanaf de vrijdag 27 Maart t/m vrijdag 25 september 2020 loopt, wordt er in Alkmaar op vrijdagmorgen van 10.00 tot 13.00 uur een traditionele kaasmarkt gehouden. In 2020 zullen ook de avond kaasmarkten georganiseerd worden op dinsdagavonden in juli en augustus. Kijk voor meer informatie hier.

Egmond op z’n kop

De 46e editie van Egmond op z’n Kop is van 31 juli t/m 2 augustus 2020. Kijk voor meer informatie hier. ( ook deze gaat dit jaar niet door ivm de Corona )

Hoeverdorpsfeest

Het Hoever Dorpsfeest vindt elk jaar in het tweede weekend van juni plaats in Egmond aan den Hoef. Zaterdag 13 en zondag 14 juni 2020 is het eerstvolgende HoeverDorpsfeest!

Op de zaterdagmiddag en -avond nemen wij u graag mee in de historie van ons mooie dorp. Het Slotkwartier wordt  omgetoverd tot een beleving van kunst, cultuur, eten, drinken, muziek en spel. We doen dit met het vrij toegankelijke programma Hoever Heerlijkheid en de programma’s waarvoor een entree wordt gevraagd: het Hoever Dorpsdiner en de Huis & Hof Tour.

Op zondag slingeren ruim 120 kramen van de jaarmarkt door de oude kern van Egmond aan den Hoef. Op de jaarmarkt wordt van alles verkocht: naast de ‘spullen van zolder’ en ‘jong’ antiek, worden ook nieuwe kleding en artistieke voorwerpen te koop aangeboden. Voor het Dorpshuis Hanswijk zal weer een podium worden gebouwd waarop verschillende artiesten en plaatselijke verenigingen het publiek zullen vermaken.  Alleen kinderen t/m 12 jaar mogen hun koopwaar gratis en zonder marktkraam aanbieden op het grasveld van De Hanswijk.

Hoeverdorpsfeest vrij markt in Egmond aan den Hoef

Egmondse Visserijdagen

vrijdag 19 en zaterdag 20 juni 2020

Herdenking – Vrijdag 19 juni 2020

  • 19:30 – De herdenkingsdienst in de Oud Katholieke Kerk in de voorstraat:
   Herdenking Oud Katholieke kerk met optredens van de Zâalnêelden, Skarrebekke, Oud-Katholiek kerkkoor en kinderen groep 5/6 en gedichten door enkele kinderen van groep 7/8.

   Visserijdag – Zaterdag 20 juni 2020

   10.00 tot 16.00

   • Nautische ambachten en demonstraties
    Pompplein en Voorstraat
   • Bezichtiging Pinck op het strand voor hoofdafgang
   • Foto expositie in de Oud Katholieke kerk
   • Voorlichting KNRM bij het boothuis
   • Voorlichting Egmondse Reddingsbrigade bij het boothuis
   • Optreden van de Zâalnêelden in de KNRM-loods om 11:00 uur
   • Openstelling museum Egmond
   • Kinderactiviteit verzorgd door Gejut

   Afbeeldingsresultaat voor visserijdag egmond 2019

Braderie

Tijdens de maanden juni, juli en augustus wordt elke woensdagavond van 17.00 – 22.00 uur een braderie gehouden. Dit is in het centrum van Egmond aan Zee.

Sail Amsterdam

Van 12 t/m 16 augustus 2020 vormt Amsterdam voor de 10e keer het decor voor internationale Tall Ships, het varend erfgoed en marineschepen. Ervaar het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland. SAIL verbindt jou met schepen, bemanningen en bezoekers uit de hele wereld!

Afbeeldingsresultaat voor sail 2020

Jazz & Sail Bergen

Vrijdag 4,  zaterdag 5 en zondag 6 september 2020

Jazze & Sail in Bergen en Bergen aan Zee.

Comments are closed.